Kjøpe Glock 17 Gen5

Glock 17 Gen5 FXD 9x19mm

Glock er en av di mest kjente håndvåpene ute på markedet og har blitt udødligjort gjennom utallige filmer og spill opp gjennom årene. Glock lager robuste pålitelige våpen som blir brukt av blandt annet dynamisk sportsskyttere, militære og politi, verden over. Noe av det man kan merke seg på en Glock 17 er lett ramme av polymer, lav kjernelinje og  magasinutløser som kan snus. Glock 17 har gjennomgått mange prøvelser siden Gen 1 og har vist seg å være svært pålitelig og er i den nedre skiktet av pris hos håndvåpen.

9X19mm Nato

9 x19mm Nato er en patron for pistol utviklet av Georg Luger rundt 1900. I dag er det den mest brukte ammunisjonstype til pistol i verden, og de fleste vestlige land har approbert den. Er du usikker på om dette er et bra våpen, eller om dette er et våpen for deg? Les litt om hva Hunter Elliot skriver i sin test av Glock 17 Gen5. http://rangehot.com/glock-17-gen-5-solid-pistol/

Våpenet kan kjøpes idag hos jaktdepotet.no via lenken under.

http://www.jaktdepotet.no/display.aspx?menuid=146&prodid=14651

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *